Το μεγαλύτερο summer gala απο το “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ”

Ο καρκίνος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας παγκοσμίως, καθώς και τη 2η συχνότερη αιτία θανάτου. Πρόκειται για μία “ομάδα ασθενειών” που χαρακτηρίζονται από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό κυττάρων και προσβάλλουν άτομα κάθε ηλικίας.
Το φιλανθρωπικό σωματείο “Χρήστος Τσελεπίδης” δημιουργήθηκε από την οικογένεια και τους φίλους του Χρήστου Τσελεπίδη
που πριν 5 χρόνια έχασε τη μάχη αυτή, με σκοπό να μετατρέψει τον πόνο σε δημιουργία, αποδίδοντας όσο το δυνατόν σημαντικότερο έργο και βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.
Τακτικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με νοσοκομεία κυρίως της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, λειτουργία κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου, οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη νέων καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, είναι ένα μέρος από το έργο του σωματείου.
Η στήριξη όλων σας είναι πολύτιμη εκ πρώτης για το σωματείο και στη συνέχεια για όλους όσους στάθηκαν λιγότερο τυχεροί.
Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι δύσκολη και κάθε προσπάθεια βοήθειας καλό είναι να ενισχύεται, ιδιαίτερα σε μέρες που οι οικονομικές δυνατότητες πολλών παθόντων δεν τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.