Το νέο ΔΣ του ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

Στις 31/05/2023, έπειτα από παραίτηση του προέδρου, κυρίου Στοΐλα Δημητρίου, για προσωπικούς λόγους, τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων «Ερωτόκριτος» προέβησαν σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Τσομίδου Άννα
Αντιπρόεδρος: Γιαννάκης Πολύδωρος
Γραμματέας: Στεφανίδου Αναστασία
Ταμίας: Ρήγας Ηλίας
Μέλη: Μηναδάκη Γαρυφαλιά
Μόσχου Βικτωρία
Στοΐλας Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη:
Καμτσιούρη Ελένη
Φωτιάδου Ελπίδα
Μπούλακα Αικατερίνη
Μαλιάτσος Βαλάντης

Ελεγκτική Επιτροπή:
Καπετανάκης Γεώργιος
Χατζητζίκα Αγγελική-Παρασκευή
Γκιρτζημανάκη Αθανασία

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερωτόκριτου προασπιζόμενο τις αξίες του εθελοντισμού, της συλλογικότητας και της συνεργασίας, αφοσιωμένο στα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας Κρήτης και σεβόμενο πάντα τη φιλόξενη γη της Μακεδονίας μας, θα έχει πάντα ως γνώμονα τη διάδοση και διαφύλαξη του πολιτισμού της Κρήτης και θα ενισχύει όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε μορφής πολιτιστικό δρώμενο εντός και εκτός Ωραιοκάστρου.

Θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι σε προτάσεις συνεργασίας, καθώς μόνο με τη σωστή συνεργασία μπορούμε να χαράζουμε το παρόν, να δημιουργούμε φιλόξενες συνθήκες για τις επόμενες γενιές και έτσι η παράδοση να περάσει από το παρελθόν στο μέλλον!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.