Το ξέρατε οτι μπορείτε εύκολα να χαρίσετε τα Χριστούγεννα σε ενα παιδί;

Στην δίνη της εποχής που ζούμε υπάρχουν παιδάκια που δεν θα ζήσουν το παραμύθι του Αγίου Βασίλη.
Θα γράφουν γράμματα και δεν θα λαμβάνουν ποτέ το δώρο τους και θα πιστεύουν οτι δεν ήταν καλά παιδιά και για αυτό ο Άγιος Βασίλης δεν τα φέρνει δώρο.
Οι γονείς τους μπαίνουν στην θλιβερή διαδικασία να απομυθοποιήσουν το παραμύθι και να τα μάθουν απο πολύ νωρίς τι θα πει οικονομική κρίση. Μια διαδικασία τόσο σκληρή!
Όλο αυτό μια μαμά αρνήθηκε να επιτρέψει να συμβαίνει.
Χρησιμοποίησε το διαδύκτιο με την καλή του πλευρά,με την παραγωγική του που κρύβει αγάπη κατανόηση και αλληλεγγύη. Μια αλληλεγγύη που δεν στοιχίζει πολλά.
Δημιούργησε μια οικογένεια σε απευθείας σύνδεση!
Family online!!!
img_6547
Τα μέλη της ομάδας αυτής κάθε χρόνο γίνονται Άγιος Βασίλης και Αγιο Βασιλίτσα για παιδιά που δεν θα ζήσουν το παραμύθι.
Μια μοναδική εμπειρία για αυτούς,να χαρίσουν το παραμύθι των Χριστουγέννων σε ένα παιδί που κινδυνεύει να το χάσει.
Η διαδικασία απλή,τα μέλη εκφράζουν την επιθυμία να ζήσουν την μαγεία της προσφοράς στην διαχειρίστρια της ομάδας family online κ.Αργυρώ Πανανάκη και αυτή με την σειρά της,που έχει συλλέξει ένα κατάλογο με τα παιδιά που έχουν ανάγκη, μοιράζει την ευκαιρία της προσφοράς.
Κάθε σύλλογος που γνωρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη μπορεί να απευθυνθεί στην κ.Πανανάκη ή μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook ή Mail [email protected]
Μπορείς και εσυ να χαρίσεις το παραμύθι των Χριστουγέννων σε ενα παιδί και να μείνει παιδί…!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.