Το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό του ΑΠΘ το κέρδισε φωτο απο την Σάμο

Το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Φυσική Περιβάλλοντος του Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ κέρδισε η φωτογραφία με τίτλο
“Το δέντρο της ζωής (The Tree of Life)”
που τράβηξε στην πεδιάδα της Βλαμαρής Σάμου ο Μανώλης Θράβαλος.
IMG_9616
Όπως αναφέρει ο ίδιος, “Με βαθιά ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή σας, θέλω να μοιραστώ με τον καθένα από εσάς τη χαρά που ένιωσα σήμερα όταν ενημερώθηκα ότι η φωτογραφία μου “The Tree of Life” απέσπασε το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό επιστημονικής φωτογραφίας.

Πρόκειται για μία διάκριση που βρήκε κατευθείαν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μιας και ο διαγωνισμός διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου, το τμήμα στο οποίο σπούδασα, γαλουχήθηκα και αγάπησα ακόμα περισσότερο τον κόσμο της επιστήμης και της Μετεωρολογίας.

Η φωτογραφία έχει δοθεί υπό το καθεστώς ελεύθερης άδειας χρήσης Creative Commons και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε επιστημονικά περιοδικά, ιστοσελίδες και άλλα μέσα, πάντα με αναφορά στην περιοχή λήψης, ανοίγοντας έτσι ένα ακόμα παράθυρο προβολής της σπάνιας ομορφιάς του τόπου που έχουμε την τύχη να έχουμε γεννηθεί.”

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.