«Το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος» -Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

«Το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος» -Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών μωρού που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ που είχε η οικογένειά του στα Γλυκά Νερά. Το βρέφος, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε καθώς έχασε πολύ αίμα, με την μητέρα του να είναι σε κατάσταση σοκ.

Οπως κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία, όπου νωρίτερα είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο (μαζί με τον σύζυγό της και την γιαγιά του βρέφους, αλλά αφέθηκε ελεύθερη στη συνέχεια), βρισκόταν στο μπάνιο και καθάριζε, με το μωρό να είναι στο σαλόνι και το ροτβάιλερ στο μπαλκόνι.

Εκεί ξαφνικά, όπως είπε, το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό. «Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά μάταια…
«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης, διαβάζοντας το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το ροτβάιλερ ήταν αγριεμένο και ζήλευε

Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

iefimerida

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.