Το σχέδιο της πλατείας Δρυμού που θα δημιουργηθεί με τα ανταποδοτικά για τα λατομεία απο το ΤΙΤΑΝ

Το σχέδιο της πλατείας Δρυμού που θα δημιουργηθεί με τα ανταποδοτικά για τα λατομεία απο το ΤΙΤΑΝ

Το σχέδιο μιας νέας σύγχρονης  πλατείας στην κοινότητα Δρυμού δημοσίευε ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Πατσαλάς. 

Η πλατεία θα δημιουργηθεί από τα ανταποδοτικά που δίνει ο ΤΙΤΑΝ για την επιπλέον μίσθωση των λατομείων στην περιοχή, για τα επόμενα 20 χρόνια.
Για τη συγκεκριμένη συμφωνία δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο εδώ και στο τοπικό συμβούλιο Δρυμού εδώ.

Ο κ. Πατσαλάς δημοσίευσε τα σχέδια συνοδεύομαι παρακάτω κείμενο:

Πιστοί στη δέσμευση μας, σχεδιάζουμε και εξασφαλίζουμε για το Δρυμό μία Κεντρική Πλατεία εναρμονισμένη με τα σύγχρονα αστικά πρότυπα.
Ένα κέντρο λειτουργικό και καλαίσθητο που ευελπιστούμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς της κοινωνικής ζωής των συμπολιτών μας αλλά και μοχλό ανάπτυξης για την τοπική αγορά.
Ένα έργο που εγκαίρως σχεδιάσαμε και εν συνέχεια εξασφαλίσαμε τους πόρους υλοποίησης του μέσω δωρεάς, ως ανταποδοτικού οφέλους, από την ΤΙΤΑΝ Α.Ε. σε πρόσφατη διαπραγμάτευση.
Απτή απόδειξη ότι μπορούμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε για τον τόπο μας αυτά που οραματιζόμαστε αλλά και να φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης την κεντρικής διοίκησης του Δήμου σε συνεργασία με την οποία υλοποιούμε το από κοινού πρόγραμμα μας.
Έτσι λειτουργούν οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, χωρίς δεσμεύσεις και μακριά από τη λογική των συμφερόντων, χωρίς αποκλεισμούς και διχαστική ρητορική, με αποκλειστικό άξονα την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων ως μέρος ενός συγκεκριμένου οράματος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.