«το σχολείο που θέλεις» μέσα σε ένα καλοκαίρι,απο την coca cola

Το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Εψιλον «Το Σχολείο που θέλεις», συμβάλει για 5η συνεχή χρονιά στη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.
Μέχρι τις 11 Ιουλίου, μπορούμε όλοι να επιλέξουμε μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος ένα από τα 9 υποψήφια σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα, μαθαίνοντας γι’ αυτά και γνωρίζοντας την ιστορία τους.
1D1D4EA062C60F89B5687EE39AE4D625
«Το Σχολείο που θέλεις» γίνεται πραγματικότητα μέσα σε ένα καλοκαίρι με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του πρώτου σχολείου σε ψήφους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προχωρήσει στις βελτιωτικές και επισκευαστικές εργασίες που απαιτούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε ένα φιλόξενο, βελτιωμένο και λειτουργικό σχολείο, όπως έχει γίνει τις περασμένες χρονιές σε 12 σχολεία συνολικά.
Τα Σχολεία που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα, προτάθηκαν από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων στους Δήμους τους και είναι τα εξής: 1ο Δημοτικό Κορδελιού-Ευόσμου, 1ο ΕΠΑ.Λ. Ευόσμου, 28ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Ελευθέριου -Κορδελιού, 2ο Γυμνάσιo Ευόσμου, 90ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο ΓΕΛ Ευόσμου, 92ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.