Το τρένο του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ συνεχίζει ασταμάτητο

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ
Την Κυριακή 14/2/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Γαλαξία Αδένδρου. Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ μεταξύ δυο υποψήφιων για το final four ομάδων της 1ης τοπικής κατηγορίας βόλλευ γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε την νίκη με 3—0 σετ (25-19)(25-23)(25-20) και είναι αήττητη χωρίς καμία απώλεια βαθμού για 14 αγώνες. Να σημειωθεί ότι έχει να χάσει σετ από τον τρίτο αγώνα.
Για τον Μυγδονιακο ο σημερινός αγώνας ήταν ο δυσκολότερος που έδωσε μέχρι σήμερα αφού και στα τρία σετ ακολουθούσε στο σκορ περίπου μέχρι το 20. Μετά έκανε την ανατροπή και τα κέρδιζε. Ο αγώνας ήταν δύσκολος γιατί οι αθλήτριες του Γαλαξία έπαιξαν πάρα πολύ καλά.
Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα οι αθλήτριες του Μυγδονιακού απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας και τις βάσεις για θετική κατάληξη των επερχόμενων αγώνων play off της κατηγορίας αφού και τις τρεις υποψήφιες ομάδες να τον ακολουθούσουν στο final four τις έχει 2-0 νίκες.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Βεργή Γωγώ, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ) Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία, Καρατάκη Δήμητρα.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ : (Κολεσιώτης Θ) Πέγιου Μ, Καμπούτα Α, Καραγκιαούρη Α, Μπίτση Β, Αλεξανδρίδου Α, Γιαννάκαρου Α, Μασούτη Ε, Γελαστοπούλου Α, Πλούτου Π, Κουτσούδη Ι, Καράτζογλου Π, Πέγιου Μ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ,migdoniakos

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.