Το τραγούδι της εποχής “θα κάτσω σπίτι” στη νοηματική Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε χωρίς να βγει κανείς απο το σπίτι του

Το τραγούδι της εποχής “θα κάτσω σπίτι” στη νοηματική Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε χωρίς να βγει κανείς απο το σπίτι του !

Πιο επίκαιρο απο ποτέ το τραγούδι που δημιούργησε εξολοκλήρου ο Λουκιανός Κηλαηδόνης “θα κάτσω σπίτι” ! Εν μέσω κορονοϊού έχει σιγοψιθυριστεί  λίγο πολύ απο όλους μας που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι για την ασφάλεια την δική μας αλλά και όσων αγαπάμε!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κλείσετε το μάτι στον ιό μένοντας σπίτι!Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και λίγο φαντασία!!
Όπως έκαναν .. Βίντεο κλιπ στη νοηματική γλώσσα από …το σπίτι! Keep calm και…be creative!

Αυτό το βιντεάκι έγινε με συνεργασία ατόμων τα οποία είναι οχι απλά ο καθένας σπίτι του αλλά και σε διαφορετικούς νομούς!!!

Η θέληση για μάθηση, επικοινωνία και διασκέδαση και φυσικά η οργανωτική ικανότητα της εκπαιδευτικού Μαρίζας Κουτσοσπύρου τους ένωσε και με πολύ αγάπη δημιουργώντας ένα βίντεο παρακινώντας μας να τηρήσουμε αυστηρά το #μενουμεσπιτι !
Η Μαρίζα Κουτσοσπύρου διδάσκει σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στο Ωραιόκαστρο, η Λίνα Αποστολίδου είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου, βρεφονηπιοκόμος, όλοι οι υπόλοιποι* είναι μαθητές, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, με έναν κοινό:
να διασκεδάσουν την μονοτονία του εγκλεισμού χρησιμοποιώντας τη νοηματικοί, για τους συμπολίτες μας που είναι κωφοί.
Απολαύστε τους! Καλή Διασκέδαση !!

*Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Σοφία,Γιώργος,Βασίλης,Kώστας, Αννα, Χρήστος, Ελένη, Νίκος, Λένα, Δήμητρα, Μαρία Τ., Αγγελική, Γεωργία, Μαρία Κ., Όλγα Π., Ηλιάνα, Γιώργος, Όλγα Κ., Μαρίλια, Κατερίνα, Guillaume

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.