Το χρονικό της τραγωδίας

Σκότωσε με μαχαίρι την αδερφή του,τον άνδρα της αλλά και το μόλις 12 ετών παιδί τους! Κι όλα αυτά, για λόγους… οικονομικούς!
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία μέχρι τώρα, “δείχνουν” ότι ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον γαμπρό του.

Έγιναν συνέταιροι σε πρακτορειο ΠΡΟΠΟ

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο φερόμενος ως δράστης, ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης, εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο Γεώργιος Μακρόγλου.
Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του… τον έκλεβε και κατέληξε στη σημερινή φρικτή πράξη του.

Πώς έγινε το τριπλό φονικό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μπήκε στο σπίτι και μετά τον καβγά, άρχισε να μαχαιρώνει ένα ένα τα θύματα! Μάλιστα, επειδή το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιου, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μάλλον το παιδί το σκότωσε τελευταίο.
Το μικρό αγόρι τα έζησε όλα μέχρι να έρθει και η δική του “σειρά”.
Μετά την ασύλληπτη πράξη του, ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει ή να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον τρίτο όροφο.
Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο του μακελειού, γιατί το Τμήμα είναι σε κοντινή απόσταση.
Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι!
Τελικά τραυματίστηκε και συνελήφθη,μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φρουρούμενος.
Αυτή τη στιγμή μεταφέρονται τα πτώματα της άτυχης οικογένειας.
image
image
image

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μιλάμε για κτήνος, όχι για άνθρωπο. και μόνο στη σκέψη ότι σκότωσε 3 άτομα, πόσο μάλλον τον 12χρονο γιο του για κάτι που αφορά το χρήμα απλά αηδιάζω και ταυτόχρονα στεναχωριέμαι στην σκέψη πως η κοινωνία που ζούμε καταστρέφεται όλο και περισσότερο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.