Το Game of Thrones κάνει γυρίσματα στην Ισλανδία σε θερμοκρασίες μείον 25

[ad_1]

O χειμώνας δεν θέλατε να έρθει; Ε, να που ήρθε και το καστ του Game of Thrones το νιώθει από πρώτο χέρι εκεί στην Ισλανδία που βρίσκεται για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν της διάσημης σειράς. Η παραγωγή έχει φτάσει εκεί από τις αρχές Ιανουαρίου, ένα γνώριμο μέρος γι’ αυτήν αφού είχε στήσει κάμερες και για τις ανάγκες της Season 2, βλέπε τοίχος, White Walkers κλπ. To θέμα όμως είναι πως τότε είχε πάει καλοκαιράκι που η θερμοκρασία ανέβαινε και πάνω από το μηδέν. Τώρα όμως για να τιμηθεί όπως πρέπει το περίφημο tagline “winter is coming”, το “action” έπρεπε να ακουστεί στην καρδιά του χειμώνα. Όλα όμως που δεν ακούγεται καν με τους παγωμένους ανέμους που πνέουν εκεί!

Iceland-GameofThrones-Filmed

Οι Kit Harington (Jon Snow), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Joe Dempsie (Gendry), Rory McCann (“the Hound”) και Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane) έχουν θέμα ακόμα και να πουν τις ατάκες τους αφού ο δυνατός αέρας “παίρνει” τις λέξεις. Η λύση είναι να αναγκάζονται να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν. Το καστ φτάνει στο σετ κατευθείαν από το ξενοδοχείο, ενώ είναι τα πάντα έτοιμα για να αρχίσει το γύρισμα. Εκεί υπάρχουν μεγάλες τέντες που μπορούν να αντέξουν τους ανέμους και να κρατήσουν ζεστούς τους ηθοποιούς αφού η θερμοκρασία έχει φτάσει και στο μείον 25! Είναι μία ξεπαγιασμένη δουλειά, αλλά το καστ του Game of Thrones πρέπει να την κάνει… Το αστείο της υπόθεσης είναι πως παρά το κρύο δεν υπάρχει πολύ χιόνι και σε κάποιες σκηνές μάλλον θα βάλει το χεράκι της η τεχνολογία!

The post Το Game of Thrones κάνει γυρίσματα στην Ισλανδία σε θερμοκρασίες μείον 25 appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.