Το oraiokastro24 στο καρναβάλι της Ξάνθης,βίντεο και φωτορεπορτάζ

Το oraiokastro24.gr ακολούθησε την αποστολή του Ωραιοκάστρου στο καρναβάλι της Ξάνθης. Δυο συμμετοχές φέτος βραβεύτηκαν ως οι καλύτερες και ταξιδεψαν δωρεάν για να ανοίξουν το καρναβάλι της Ξάνθης.
Emoji χαμογελαστά κεφάτα γεμάτα ενέργεια απο το 1ο δημοτικό σχολείο Παλιοκάστρου ενσωματώθηκαν στην πραγματική ζωή και κατάφεραν να κάνουν τους παρευρισκόμενους να αφήσουν τα κινητά απο τα χέρια τους και να τα απολαύσουν!
Οσο για τα γυμνάσια του Ωραιοκάστρου…μπέρδεψαν το κοινό! Έστησαν τον πιο οργανωμένο γάμο! Ξαφνικά απο καρναβαλική παρέλαση ολα άλλαξαν και μετατράπηκαν σε ελληνικό γλέντι!

Ο δήμαρχος Ξάνθης,κ.Δημαρχόπουλος,ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου,κ.Γαβότσης και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού,αθλητισμού και νέας γενιάς,κ.Αταμιάν μίλησαν στο oraiokastro24.gr για την συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια
αναφέροντας οτι χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ξάνθης οτι το Ωραιόκαστρο σήμερα πήγε στο «σπίτι του»

Κεντρικός παρουσιαστής σε ζωντανή μετάδοση ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με την Μαρία Παπαδόπουλου. Η Μαρία μας δήλωσε οτι εχει ξανα παρουσιάσει το καρναβάλι και κάθε χρόνο είναι καλύτερο.
Ο Δημήτρης «απείλησε» οτι απο εδω και πέρα κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα είναι στην Ξάνθη και ας μη παρουσιάζει το καρναβάλι,αρκεί να το ζει!

Η Ξάνθη ξέρει καλά το καρναβάλι εδω και 53 χρόνια,δειτε το

Ο μηχανισμός του δήμου στο θέμα της καθαριότητας ήταν εντυπωσιακός. Παραπάνω απο 80.000 άτομα βρέθηκαν στους κεντρικούς και μη δρόμους της Ξάνθης. Με την ολοκλήρωση της παρέλασης,με το που πέρασε το τριακοστό γκρουπ κατευθείαν ξεκίνησαν την καθαριότητα και τίποτα δεν θύμιζε οτι λίγα λεπτά πριν δεν φαινόταν άσφαλτος,…

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

20180218_123828

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.