Το Scripta παρουσιάζει το παραμύθι της Κατερίνας Δροσινού

Άραγε υπάρχει Άγιος Βασίλης ;

Αυτό θα μας το πει η ίδια η συγγραφέας,Κατερίνα Δροσινού,το Σάββατο  23 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ στο βιβλιοπωλείο SCRIPTA στο Ωραιόκαστρο στην οδό Λ.Δημοκρατίας.

--

 

 

 

 

 

 

 

24- Κατερίνα Δροσινού πες μας δυο λόγια για σένα.
Κ.Δ- Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας τόπος καταγωγής της μητέρας μου. Μεγάλωσα στον Κολινδρο Πιερίας όπου και έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Με την συγγραφή ασχολήθηκα από πολύ μικρή ηλικία μόλις 12 ετών όπου και επερνα μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς με την παρότρυνση των δασκάλων μου. Αργότερα άρχισα να παρακολουθώ σεμινάρια συγγραφικής τέχνης και ολοκλήρωσα την πρώτη μου ποιητική συλλογή (2005).Η θέληση μου ν αλλάξω τα άσχημα πράγματα στον κόσμο όλο και μεγάλωνε. Έτσι το 2011 ξεκίνησα τις σπουδές στον τομέα της αισθητικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θεατρικό μακιγιάζ. Πλέον εκτός από την πέννα είχα και τα πινέλα! !Η γέννηση των παιδιών μου ήρθε ν ανοίξει έναν νέο κύκλο. Τον κύκλο του παιδικού παραμυθιού Συνεχίζω την συγγραφή και θα συνεχίζω όσο ακόμα μπορώ και κλαίω με την δυστυχία που βλέπω γύρω μου και όσο μπορώ να χαίρομαι και να θαυμάζω την δύναμη των ανθρώπων που συναντώ.

κατερινα δροσινου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.