Το Stranger Things 2 αποκαλύπτει την Ghostbusters πλευρά του

[ad_1]

H παραγωγή της δεύτερης σεζόν της hit σειράς του Netflix, Stranger Things έχει ήδη ξεκινήσει και η πρώτη επίσημη φωτογραφία μας δείχνει τα περίφημα πιτσιρίκια του καστ σε φουλ Ghostbusters mode. Είναι γνωστό πως η σειρά χτυπάει στην καρδιά της νοσταλγίας και μένει να δούμε εάν θα μας αποκαλυφθεί και τίποτε άλλο έξτρα ’80s στο πρώτο teaser που θα προβληθεί την ώρα του τελικού του Super Bowl που θα γίνει αυτή την Κυριακή.

stranger-things-season-2-ghostbusters1

Η φωτογραφία έκανε πρεμιέρα στο Entertainment Weekly και μας δείχνει τους Dustin (Gaten Matarazzo), Mike (Finn Wolfhard), και Lucas (Caleb McLaughlin) ντυμένους ως Ghostbusters και κρίνοντας από τον στολισμό στο background γιορτάζουν το Halloween. Μόνο που αυτοί έχουν ήδη κυνηγήσει φαντάσματα στην πραγματικότητα και ξέρουν πως είναι. Το season 2 του Stranger Things είναι τοποθετημένο χρονικά στα 1984, ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Τα μόνα πράγματα που ο executive producer Shawn Levy αποκάλυψε για το story είναι πως μπορεί το Demogorgon να νικήθηκε, όμως το κακό παραμένει στην περιοχή και όπως είπε χαρακτηριστικά η δεύτερη σεζόν θα είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή και πιο σκοτεινή. Υπομονή μέχρι την Κυριακή όπου ίσως θα μάθουμε περισσότερα…

The post Το Stranger Things 2 αποκαλύπτει την Ghostbusters πλευρά του appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.