Το Syfy παρήγγειλε πιλότους για τρεις νέες σειρές: The Machine, Happy! & The Haunted

[ad_1]

To Syfy βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης του προγράμματός του και γι’ αυτό παρήγγειλε τρεις καινούργιες σειρές. Σύμφωνα με το Variety το δίκτυο θα προσθέσει τρία show, τα The Machine, Happy! & The Haunted που πιάνουν από το κλασικό sci-fi, περνάνε στο supernatural horror και φτάνουν στο… εντελώς φευγάτο.

happy-1

Το The Machine είναι βασισμένο στο φιλμ του 2013 και θα ακολουθεί τη ζωή έξι χαρακτήρων με τις ιστορίες τους να αποτελούν μία συνεχή κόντρα ανάμεσα στον άνθρωπο και την τεχνολογία, με την τεχνητή νοημοσύνη να παίζει κεντρικό ρόλο στο concept. Η σειρά θα χρησιμοποιήσει σχεδόν ολόκληρο το team του φιλμ, με τον σκηνοθέτη του Caradog James να έχει ήδη υπογράψει για να αναλάβει την παραγωγή του tv show.
Το Happy! από την άλλη είναι βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel των Grant Morrison (Batman) και Brian Taylor (Crank) και ακολουθεί τη ζωή ενός ναρκομανή και διεφθαρμένου πρώην αστυνομικού που θα γίνει εκτελεστής δολοφόνος. Είναι αδίστακτος σε όλα και πατάει επί πτωμάτων, ωστόσο όλα θα αλλάξουν όταν θα συναντήσει ένα φανταστικό, μπλε άλογο που είναι μέσα στη θετικότητα. Ναι, αυτή η σειρά θα είναι ένα σκέτο trip, με τους Morrison και Taylor να έχουν αναλάβει να γράψουν τον πιλότο.
Τέλος το The Haunted έρχεται από το horror-drama πεδίο και ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων αδελφών που ο θάνατος των γονιών τους θα τους ξαναφέρει κοντά. Ενώ παλεύουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες, σύντομα θα ανακαλύψουν πως πρέπει να τα βάλουν και με πολλούς πραγματικούς.

The post Το Syfy παρήγγειλε πιλότους για τρεις νέες σειρές: The Machine, Happy! & The Haunted appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.