Το top 10 της επικαιρότητας του 2019 όπως το ορίσατε εσείς!

Το top 10 της επικαιρότητας του 2019 όπως το όρισαν οι αναγνώστες του oraiokastro24

Μια ακόμη χρονιά ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει αφήνοντας πίσω τις πολλές πολλές ειδήσεις!
Μερικές απο αυτές η φονική καταιγίδα στη Χαλκιδική,η καταστροφική φωτιά στην Εύβοια στον Αμαζόνιο και στην Παναγία των Παρισίων,ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έκανε όλους τους Έλληνες να αγαπήσουν το τένις και να καθηλωθούν στην οθόνη αναμένοντας να σηκώσει το έπαθλο και ο Γιάννης Αντετοκούμπο που αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!
Θάνατοι επωνύμων όπως του Θέμου Αναστασιάδη,του Στέλιου Βαμβακάρη,του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,του Γιάννη Σπανού,του Θάνου Μικρούτσικου,ο Ολυμπιονίκης Ελληνορωμαϊκής πάλης Γιώργος Ποζίδης και αρκετοί ακόμη που “έφυγαν” για το μοναδικό δικό τους ταξίδι….


Το top 10 του 2019 όπως το όρισαν οι αναγνώστες του oraiokastro24 έχει να κάνει περισσότερο με αστυνομικό ρεπορτάζ,σημάδι οτι η εγκληματικότητα ήταν στα φόρτε της δυστυχώς και τροχαία δυστυχήματα που δείχνει την έλλειψη οδικής παιδείας.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα.

1.-2. Στη πρώτη και στη δεύτερη θέση ήταν η αναζήτηση του oraiokastro24 στην κεντρική του σελίδα με σκοπό να ενημερωθούν οι αναγνώστες επί παντός επιστητού αντικειμενικά,χωρίς συμπάθειες αντιπάθειες και κιτρινισμούς.

3. Ακολουθούν έπειτα τα άρθρα που αφορούν αγγελίες. Η εύρεση εργασίας απασχόλησε πολύ κοινό.Το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα κυμάνθηκε περίπου στο 17% όπως έχουν δείξει σχετικές μετρήσεις.

4. Ακριβώς μετά ένα στυγερό έγκλημα που απετράπη απο τους πολίτες στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού. Άνδρας τραυμάτισε με τσεκούρι μια γυναίκα που κυκλοφορούσε πεζή!

5. Τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών είχαν περισσότερο ενδιαφέρον απο την κάλπη….σε αυτό το πόρισμα καταλήγουμε αν αναλογιστούμε το μεγάλο ποσοστό αποχής που υπήρξε απο την φετινή εκλογική αναμέτρηση.

6. Ένα επικίνδυνο Ι.Χ. στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης που οι επιβάτες του έκλεβαν ηλικιωμένους κινητοποίησε πολύ τους αναγνώστες ώστε να βοηθήσουν στην εύρεση των δραστών αλλά και στην ενημέρωση και προφύλαξη των πολιτών.

7. .Το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο με τα αποκλειστικά πλάνα της διάσωσης και απεγκλωβισμού συγκλόνισαν το αναγνωστικό μας κοινό. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε σε κολόνα φωτισμού. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

8. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των σταυρών απο την εκλογική αναμέτρηση το κοινό ξανα έδειξε το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί.

9. Ένα ακόμη επικίνδυνο Ι.Χ. αυτήν την φορά στο Ωραιόκαστρο κινητοποίησε πάλι τους αναγνώστες. Σπείρα πέντε ατόμων είχε βάλει στόχο  σπίτια και χτυπούσαν ανεξαρτήτου ώρας. Οι τέσσερις έμπαιναν και έκλεβαν και ο ένας φιλούσε τσίλιες.

10. Τέλος,ο απρόσμενος χαμός της γυναίκας πολύ αγαπητού καταστηματάρχη γέμισε θλίψη όλους όσους τους γνώριζαν προσωπικά αλλά όσους διάβασαν απλά την είδηση.

∞Ευχαριστούμε πολύ το αναγνωστικό κοινό που μας κρατάει στην κορυφή της ενημέρωσης για το Ωραιόκαστρο και σε μια απο τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη ανα τη Μακεδονία και την Ελλάδα!

Ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει μαζί του τις καλύτερες ειδήσεις!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.