Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOP NEWS Τραγωδία στα Φλογητά Χαλκιδικής: 78χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγωδία στα Φλογητά Χαλκιδικής: 78χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγωδία στα Φλογητά Χαλκιδικής: 78χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η παρουσία 78χρονου λουόμενου στα Φλογητά, στον δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, καθώς ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 78χρονου.

vendo
oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα