Τριπλή βράβευση για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στα Healthcare Business Awards 2021

Τριπλή βράβευση για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στα Healthcare Business Awards 2021

Τρία βραβεία απέσπασε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη διοργάνωση των Healthcare Business Awards 2021, ως δείγμα επιβράβευσης της εφαρμογής καλών πρακτικών και καινοτόμων δράσεων.
*Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμος εξοπλισμός ή ιατρική υπηρεσία» για την ελπιδοφόρα γονιδιακή θεραπεία σε παιδί με νωτιαία μυϊκή ατροφία. Η επαναστατική θεραπεία χορηγήθηκε από τους επιστήμονες της Δ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά την κατάσταση της υγείας του παιδιού
* Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμος μονάδα ή τμήμα νοσοκομείου/ ιδιωτικής κλινικής ή διαγνωστικού κέντρου» για το Ειδικό Ιατρείο Σιαλενδοσκοπήσεων. Με το εξειδικευμένο προσωπικό του, το Ιατρείο της Β’ Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής πρωτοπορεί εντός και εκτός Ελλάδας
* Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Ασφάλεια, υποστήριξη και ενημέρωση των εργαζομένων» για την τυποποίηση διαδικασιών για την προστασία από την Covid-19. Μέσω του καθορισμού σαφούς πλαισίου εργασίας και κανόνων λειτουργίας στους χώρους νοσηλείας περιστατικών με πιθανή ή θετική Covid-19, που ανέλαβαν το Τμήμα Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Διοικητικής Υπηρεσίας και η Νοσηλευτική Υπηρεσία, επιτεύχθηκε η ασφαλέστερη λειτουργία των κλινικών Covid-19.
Οι βραβεύσεις, ανακοινώθηκαν χτες, σε ειδική τελετή, στην Αθήνα, με το Γ.Ν. Παπαγεωργίου να διακρίνεται για μια ακόμη χρονιά ανάμεσα σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κριτική επιτροπή για την αναγνώριση του έργου του Νοσοκομείου. Τα βραβεία αυτά ανήκουν σε όλους όσοι αφοσιώθηκαν στις δράσεις για τις οποίες διακρίθηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σε όλους όσοι το υπηρετούν, πιστοί στις αξίες του: την αγάπη και τον σεβασμό στον άνθρωπο, την ακεραιότητα, την ποιότητα και την καινοτομία.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.