Τριτοκοσμικές εικόνες στα μνήματα Ωραιοκάστρου – Βρέθηκε εκτεθειμένο οστό

Τριτοκοσμικές εικόνες στα μνήματα Ωραιοκάστρου – Βρέθηκε εκτεθειμένο οστό

Τριτοκοσμικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του oraiokastro24 στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου.

Σπασμένα μάρμαρα, καντήλια, θυμιατά πεταμένα και το φρικιαστικότερο  των όλων ήταν ένα εκτεθειμένο οστό πιθανότατα ανθρώπου!

Οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μεγάλες καθότι επικοινωνήσαμε με ορθοπεδικό ο οποίο μας είπε ότι εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ανθρώπινο οστό,χωρίς να το επιβεβαιώνει 100% χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όλη αυτή η άθλια εικόνα δημιουργήθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών έχοντας καταγεγραμμένη την ημέρα που η αντιδημαρχία καθημερινότητας βρέθηκε και καθάρισε εξ ολοκλήρου τα κοιμητήρια, ως όφειλε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τίποτα από τα παραπάνω που αναφέραμε δεν είχε καταγραφεί εως την ημέρα που φροντίστηκαν τα κοιμητήρια απο την αντιδημαρχία καθημερινότητας.

Τη στιγμή της αυτοψίας βρήκαμε σε μία πολύ προσωπική στιγμή τον πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και νυν επικεφαλής της παράταξης “συνεργασία τώρα” Ανέστη Πολυχρονίδη ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος των κοιμητηρίων και μας δήλωσε οτι αναγκαιότητα είναι να μπουν κανόνες λειτουργίας και προδιαγραφών ως προς τις προδιαγραφές,κάτι που απαιτεί πολιτική βούληση. Δεν υπάρχει υπηρεσία κοιμητηριών και το μόνο που χρειάζεται είναι “να το πιάσει κάποιος ζεστά”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.