Τροχαίο στο Ωραιόκαστρο με αίτια την ταχύτητα,την ολισθηρότητα και την κατανάλωση αλκοόλ

Τροχαίο στο Ωραιόκαστρο με αίτια την ταχύτητα,την ολισθηρότητα και την κατανάλωση αλκοόλ

Ειδικότερα, χθες 28.03.20 απογευματινές ώρες επί της Επαρχιακής Οδού Μελισσοχωρίου – Δρυμού, δήμου Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης, ο αλλοδαπός οδηγός (Αλβανίας) Ι.χ.ε.οχήματος, έχασε τον έλεγχο του επιβατηγού του λόγω ταχύτητας – ολισθηρότητας οδού και ελαστικών – κατανάλωσης – επήρειας αλκοόλ και γενικός την κατάργηση και μη εφαρμογή των κανόνων οδήγησης του Κ.Ο.Κ. με αποτέλεσμα να προκαλέσει την εκτροπή – πρόσκρουση σε τοιχίο οικίας και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί εν το μέσω της οδού καταστρέφοντας ολοσχερώς το όχημα.

Εντός του επιβατηγού επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα εκ των οποίων οι τρεις αποχώρησαν από το σημείο μετά την πρόσκρουση.

Κινούμενο όχημα με δύο μέλη – διασώστες της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος προς παροχή συνδρομής.

Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο συμβάν δεν παρέλαβε τον τραυματία οδηγό ύστερα από άρνηση μεταφοράς του ιδίου για το εφημερεύων Νοσοκομείο, όπως επίσης και την άρνηση περιποίησης των τραυμάτων από τους πιστοποιημένους διασώστες – εθελοντές της ομάδας.

Σταθμός Τροχαίας προέβη σε καταγραφή του περιστατικού και βεβαίωση παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

Φορτηγό όχημα ιδιώτη προέβη σε άρση του κατεστραμμένου οχήματος και με την πλήρη αποκατάσταση δόθηκε η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις κανονικά.

Το να προβαίνει ο όποιος οδηγός οχήματος σε κατάργηση των κανόνων οδήγησης του Κ.Ο.Κ. δεν θέτει μόνον την δική του ζωή σε κίνδυνο θανάσιμου τραυματισμού αλλά και όλων των υπολοίπων (έτερων επιβαινόντων, πεζών, διερχόμενων, έτερων χρηστών της οδού…)

Ανεξάρτητοι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.