Τροχαίο τωρα με εναν τραυματια

Τροχαίο αυτή τη στιγμή στην συμβολή των οδών Αεροδρομίου και Αμπελώνων,ενα σημειο όπου εχουν σημειωθεί πολλα και σοβαρά τροχαία,μεταξύ ιδιωτικού ΙΧ και φορτηγάκι του δημου. Το ΙΧ βρισκόταν επι της Αεροδρομίου και το φορτηγάκι επι της Αμπελώνων,ένας δρόμος οποίος δεν εχει καθόλου καλή ορατότητα.
Ο συνοδηγός απο το φορτηγάκι του δημου ειναι ελαφρά τραυματισμένος απο οτι μας είπαν μάρτυρες.
image
image

vendo

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σωστη η παρατηρηση για σκοτεινοτητα της οδου Αμπελωνων…που ειναι ομως η επισημανση οτι την αεροδρομιου την κατεβαινουν με 120ταχυτητα?….και αποτι βλεπω στις φωτογραφιες προκειται για BMV…ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 300 ΤΑΧΥΤΗΤΑ…λυπαμαι που το λεω,αλλα πλεον δεν λυπαμαι κανεναν οδηγο που παθαινει κατι αναλογο..ευχομαι να του γινει μαθημα…και του ενος και του αλλου οδηγου…

  2. Αυτός που κατεβαίνει έχει σίγουρα την απόλυτη ευθύνη της μεγάλης του ταχύτητας.Αυτός που ανεβαίνει την Αεροδρομίου έχει τη σιγουριά της προτεραιότητας. Όποιος βγαίνει από την Αμπελώνων έχει stop δηλαδή 0 ταχύτητα,νεκρό !!!Όλα τα άλλα …γίνονται είδηση και φωτό !

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.