Τσεκουράτα πρόστιμα ετοιμάζονται να πέσουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ο καιρός ανοίγει και οι αυλές αρχίζουν να ετοιμάζονται,τα δέντρα να καλλωπίζονται,η κηπουρική έχει την τιμητική της!
Οι “επίδοξοι” κηπουροί ομως αδιαφορούν παντελώς για το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφαλούς διέλευσης των πεζών απο τα πεζοδρόμια.
Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι και τόσο “ξένες” στα μάτια των κατοίκων του Ωραιοκάστρου και των αναγνωστών του oraiokastro24.gr,αφού πολλές φορές έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες και πολύ μελάνι έχει χρησιμοποιηθεί για αυτές τις εικόνες.
IMG_8624
IMG_8623
IMG_8622
IMG_8625
40 φορτηγά του Δήμου καθημερινά μαζεύουν κλαδιά από τα πεζοδρόμια του Ωραιοκάστρου και πάλι δεν προλαβαίνουν να διατηρούν καθαρό τον δήμο.
Οι πολίτες που έχουνε σκοπό να πετάξουν κλαδιά κτλ είναι υποχρεωμένοι να έρθουν σε συνεννόηση με το εργοτάξιο του δήμου στο τηλέφωνο 2310688514 και βγάλουν τα κλαδιά κτλ έξω από τις αυλές τους την ημέρα που θα περάσει να τα μαζέψει το φορτηγό,οχι όποτε αυτοί θέλουν και τους βολεύει δημιουργώντας ενα σωρό προβλημάτων.
Για όσους πλέον δεν ακολουθούν την πρέπουσα διαδικασία θα τους έρχεται τσεκουράτο πρόστιμο το οποίο θα κυμαίνεται από 50 έως και 300 €,όσες φορές παρανομούν.
Καθαρή και περιποιημένη αυλή δεν σημαίνει βρώμικος και επικίνδυνος δήμος.
Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την σακούλα σκουπιδιών που βρίσκεται αρκετά μέτρα μακρυά απο τους κάδους,για μέσα ουτε λόγος!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.