ΤΩΡΑ – Επεισόδια με μολότοφ στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Πεδίο μάχης έξω από το σχολείο, βίντεο

ΤΩΡΑ – Επεισόδια με μολότοφ στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Πεδίο μάχης έξω από το σχολείο

Δύο συγκεντρώσεις φοιτητών και εξωσχολικών

Έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης βρίσκονται σε εξέλιξη δύο συγκεντρώσεις στον απόηχο των επεισοδίων που έλαβαν χώρα χτες το πρωί όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν φοιτητές τραυματίζοντας μάλιστα δύο εξ αυτών.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση όπως φαίνεται και στο βίντεο των ditika.gr με κουκουλοφόρους που κρατούσαν κοντάρια και μολότοφ να βγαίνουν από το σχολείο, να ορμούν στους φοιτητές και να επικρατεί χάος. Στην περιοχή βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Φοιτητικοί σύλλογοι βρίσκονταν από νωρίς το πρωί μπροστά από το σχολικό συγκρότημα ενώ λίγα μέτρα παραπέρα είχαν συγκεντρωθεί και πάλι εξωσχολικοί που πρόσκεινται στον εθνικιστικό χώρο.

Στο ΕΠΑΛ βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς που καταδίκασε «την επίθεση από μερίδα αγνώστων προς εμάς στοιχείων, κυρίως όχι μαθητών. Το σύνολο της μαθητικής κοινότητας έχει απομονώσει τέτοια στοιχεία που καμία σχέση δεν έχουν με τους μαθητές και με την εκπαιδευτική διαδικασία».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.