ΤΩΡΑ: Σε πλήρη ετοιμότητα ο στρατός-Απέπλευσε το Oruc Reis

ΤΩΡΑ: Σε πλήρη ετοιμότητα ο στρατός-Απέπλευσε το Oruc Reis

Σε πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ελληνική πλευρά ότι το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis απέπλευσε με προορισμό ελληνικά χωρικά ύδατα , οφείλεται ο συναγερμός  στις ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις

Σε πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ελληνική πλευρά ότι το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis απέπλευσε με προορισμό ελληνικά χωρικά ύδατα , οφείλεται ο συναγερμός  στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα οι στρατιωτικές μονάδες μας στον Εβρο τέθηκαν σε επιφυλακή , όπως και στα νησιά

Η πληροφορία υπήρχε από το μεσημέρι και η ετοιμότητα  είχε αρχίσει να αυξάνεται και πλέον ο στρατιωτικός μηχανισμός της χώρας είναι στο υψηλότερο στάδιο ετοιμότητας .

Οι τουρκικές κινήσεις των τελευταίων ωρών αλλά και οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ώρες οδήγησαν σ΄ αυτή την απόφαση. Όπως και στην τελευταία κρίση προ ημερών οι ελληνικές ΕΔ θέλουν να είναι εκείνες που βρίσκονται παντού εγκαίρως.

Δεν υπάρχει αιφνιδιασμός, ούτε καμία έκπληξη. Ήταν αναμενόμενη η κλιμάκωση και έγινε βεβαιότητα τα τελευταία 24ωρα.

Μέχρι που μπορεί να φθάσει αυτή η κλιμάκωση; Ουδείς μπορεί να προβλέψει αν και ο “γερμανικός παράγοντας” αναμένεται ξανά να παίξει ρόλο.

seleo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.