Τόνοι χαρτιού θα «σκεπάσουν» την Τούμπα

Τόνοι χαρτιού θα «σκεπάσουν» την Τούμπα
Αυτό που θα γίνει στην Τούμπα, δεν θα έχει προηγούμενο, όπως έλεγαν με νόημα στη «Μ» φίλοι του ΠΑΟΚ που προετοιμάζονται για το ντέρμπι.
Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα αναμένεται να δημιουργήσουν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να ενισχύσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ προκειμένου να πετύχουν μία ακόμη νίκη στο Πρωτάθλημα. Την 11η συνεχόμενη για τον θεσμό και την 16η σερί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτό που θα γίνει στην Τούμπα, δεν θα έχει προηγούμενο, όπως έλεγαν με νόημα στη «Μ» φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι προετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά. Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να ανάψει κάποιος πυρσός και θα υπάρξει ένας συντονισμός και η ανάλογη περιφρούρηση στις εξέδρες για να αποτραπεί οποιαδήποτε ακραία ενέργεια, που θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ. Το μόνο βέβαιο, είναι πως πριν από την έναρξη του αγώνα, θα μοιραστούν στους φιλάθλους, σε όλες τις θύρες, τόνοι από χαρτάκια. Μάλιστα κατά την είσοδο των παικτών του ΠΑΟΚ για την προθέρμανση, αλλά και πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί θα ρίξουν τόνους χαρτιού, στον «αέρα» οι οποίοι θα «σκεπάσουν» τον ουρανό της Τούμπας.

Έως σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί, εάν θα αναρτηθούν στις εξέδρες της Τούμπας μεγάλα πανό, όπως (για παράδειγμα) αυτό του συνδέσμου Μηχανιώνας, για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αίγλη, στην εντυπωσιακή κερκίδα που θα δημιουργήσουν 30.000 οπαδοί του Δικεφάλου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.