Τώρα: Ανεξαρτητοποίηση με υπονοούμενα Μ.Τοψή απο τους “Πρωταγωνιστές Ξανά”

Τώρα: Ανεξαρτητοποίηση με υπονοούμενα Μ.Τοψή απο τους “Πρωταγωνιστές Ξανά”

Την ανεξαρτητοποίηση της δήλωσε δημόσια στο τοπικό συμβούλιο που έληξε μόλις τώρα  η Μαρία Τοψή.

Στην τοποθέτησή  της η κ.Τοψή έθεσε την παρουσία της στον συνδυασμό ως “πρόβλημα” καθώς δεν συμφωνεί σε όλα με την πρόεδρο, μια τοποθέτηση που βρίσκει σύμφωνο και τον δήμαρχο βάση της ανάρτησή του ( δείτε σχετικά εδώ

Η κ.Τοψή μίλησε ξεκάθαρα για απειλές που δέχτηκε τους τελευταίους μήνες έπειτα απο το έγγραφο που έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο και δεν διαβάστηκε ποτέ (δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ

Η πρόεδρος απο πλευράς της κατέθεσε ότι πολλές φορές η διοίκηση προσπάθησε να προσεγγίσει την κ.Τοψή αλλά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Η τοποθέτηση της προέδρου προκάλεσε πολλά ερωτηματικά ως προς την μορφή και την πρόθεση αυτών των προσεγγίσεων.

Σε ερώτημα ποιος ο αντικαταστάτης της αντιπροέδρους, της κ.Τοψή που η πρόεδρος την καθαίρεσε λίγα λεπτά πριν την λήξη της προηγούμενης συνεδρίασης χωρίς συζήτηση (δείτε σχετικά εδώ ) η απάντηση της προέδρου ήταν ότι θα ενημερωθεί το σώμα στο επόμενο συμβούλιο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.