Τώρα η εικόνα του δήμου Ωραιοκάστρου με τα χιόνια 

Τώρα η εικόνα του δήμου Ωραιοκάστρου με τα χιόνια

Η χιονόπτωση ξεκίνησε στο Ωραιόκαστρο από τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός αποχιονισμού με υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Καρασαββίδη.
10 συνολικά αλατιέρες 3 Jcb  ακόμη και μικρά φορτηγάκια με εργαζόμενους που κάνουν ρίψη αλατιού με τα φτυάρια βρίσκονται από νωρίς τους δρόμους. 

Μέχρι αυτή την ώρα έχουνε γίνει δύο ρίψεις αλατιού στους κεντρικούς δρόμους, στους κάθετους σε αυτούς και συνέχεια έχουν όλα τα στενά. 

Στην κοινότητα Ωραιοκάστρου  όλοι οι δρόμοι, εως τώρα, είναι καθαροί εξαιρουμένων των στενών στα οποία τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν διευκολύνουν την κατάσταση με αποτέλεσμα να μη χωράει η αλατιέρα να περάσει.
Οι οδηγοί καλούνται να κάνουν τη δική τους προσπάθεια απομακρύνοντας τα οχήματά τους από τα σημεία που περνάει η αλατιέρα.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ και του ΟΑΘΣ εκτελούν κανονικά τα δρομολόγια τους κανονικά μέχρι τώρα.

Ο δρόμος Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου είναι κλειστός.

Για την Μυγδονία υπεύθυνος συντονισμού ο αντιδήμαρχος κύριος Ζιακουλης Ηλίας μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν τρεις αλατιέρες που εργάζονται στην περιοχή, η μία παρουσίασε βλάβη αλλά αντικαταστάθηκε άμεσα.
Η εικόνα στους δρόμους της Μυγδονίας μέχρι αυτή την ώρα είναι ικανοποιητική. 

Για την Καλλιθέα υπεύθυνος συντονισμού ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ ο κύριος Σταύρος Μαρμαρίδης μας ενημέρωσε ότι Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν μικρό πρόβλημα αλλά η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται με προσοχή είναι οι περιοχές Μεσαίου και Μονολόφου.
Η χιονόπτωση είναι έντονη και αυτό δυσχεραίνει την κατάσταση για τις επόμενες ώρες. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ύψος του Παλαιού λατομείου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουν το διέλευση του συγκεκριμένου σημείου.

Βίντεο απο Ωραιόκαστρο:

Βίντεο απο Μυγδονία:
Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για τους πολίτες:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.