Τώρα ξεκινούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Ωραιόκαστρο

Τώρα ξεκινούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στο Ωραιόκαστρο

Απο τώρα ξεκινούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ αστικής συγκοινωνίας στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Όπως γνωστοποιήθηκε απο τις αναφορές των πολιτών, ότι τα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται κανονικά στην κοινότητα Ωραιοκάστρου, ο αντιδήμαρχος κ. Καρασσαβίδης Δημήτρης επικοινώνησε με τους αρμόδιους των ΚΤΕΛ και τΟν ενημέρωσαν ότι απο τώρα θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Η αιτιολογία για την μη πραγματοποίησή τους τις προηγούμενες ώρες ήταν ότι στα συγκεκριμένα λεωφορεία δεν υπήρχαν αλυσίδες.

Το πρόβλημα λύθηκε και τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται απο εδώ και πέρα κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου Ωραιοκάστρου δεν υπήρξε αντίστοιχο πρόβλημα.

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου: 

Με παρέμβασή μου προς την διοίκηση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί η εκτέλεση των δρομολογίων της Γραμμής Νο 56 (Ωραιόκαστρο – Θεσσαλονίκη).
Ενώ από την πρώτη στιγμή φροντίσαμε ως δημοτική αρχή να διατηρήσουμε ανοιχτούς τους δρόμους από όπου διέρχεται το αστικό λεωφορείο, τα δρομολόγια το πρωί της Κυριακής δεν έγιναν. Αμέσως επικοινώνησα με τους αρμόδιους των ΚΤΕΛ. Μου απάντησαν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε, επειδή οι αντιολισθητικές αλυσίδες που ήταν εφοδιασμένοι δεν ταίριαζαν στα λάστιχα των λεωφορείων. Ζήτησα να λυθεί άμεσα το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρηθούν οι δημότες μας, όπως και έγινε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε επί ποδός όσο διαρκεί η κακοκαιρία για να μειώσουμε στο ελάχιστο τα προβλήματα. Όσοι δημότες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Δημήτρης Καρασσαβίδης

Ωραιόκαστρο: Η κατάσταση αυτήν την ώρα απο την επέλαση του χιονιά – Δρόμοι, Λεωφορεία, Σχολεία, Αλάτι

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.