Υπέρ άνω των περιστάσεων η αντιπρόεδρος τοπικού Ωραιοκάστρου ξεκαθαρίζει όσα οι άλλοι έμπλεξαν

Υπέρ άνω των περιστάσεων η αντιπρόεδρος τοπικού Ωραιοκάστρου ξεκαθαρίζει όσα οι άλλοι έμπλεξαν

13 ημέρες μετά και χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί επίσημα τίποτα από το γραφείο του δημάρχου, ο λόγος περί της επιστολής της αντιπροέδρου τοπικού συμβουλίου Μαρίας Τοψή ως προς τα δυσλειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου, η αντιπρόεδρος σήμερα προχωράει σε ανάρτηση ως απάντηση στην “επιστολή” Δημάρχου Παντελή Τσακίρη.
‘Οπως η ίδια αναφέρει δίνει τις διευκρινιστικές καθώς το θέμα έχει αναστατώσει αρκετό κόσμο. 

Δείτε εδώ την επιστολή της αντιπροέδρου που στάλθηκε στις 4/5

Δείτε εδώ την “επιστολή” του δημάρχου που στάλθηκε απο το mail “Πρωταγωνιστές Ξανά” μόνο στα τοπικά μέσα,στις 13/5

Διαβάστε την σημερινή ανάρτηση της αντιπροέδρου:

Θέλω να διευκρινίσω … επειδή τις τελευταίες μέρες με έχει πάρει τηλέφωνο πάρα πολύς κόσμος, και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον…
*ΔΕΝ εχω φύγει από το Τοπικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου. Έχω διαγραφεί από την παράταξη. Ο μόνος λόγος που η ΙΔΙΑ θα έφευγα από το Τοπικό Συμβούλιο θα ήταν αν οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι μαζί μου.
*Είτε σαν “Πρωταγωνίστρια” είτε σαν Ανεξάρτητη θα συνεχίσω να λειτουργώ και να προσφέρω ακριβώς το ίδιο όπως κάνω εδώ και χρόνια σαν κάτοικος του Ωραιοκαστρου.
*Με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη μας ενώνει μια φιλία 20 και παραπάνω χρόνων. Σαν άνθρωπος ποτέ δεν έχω αφήσει ιδεολογικές διαφορές να χαλάσουν προσωπικές μου σχέσεις. Οπότε για μένα δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ στην σχέση μας.
Ελπίζω να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς μας ξανά μ αυτό το θέμα, έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και πολύ δουλειά να κάνουμε!
Είμαι σίγουρη ότι θα δωθούν λύσεις για να μπορέσει το Τοπικό Συμβούλιο να λειτουργήσει σε καινούργια βάση.

Είμαι στην διάθεση όλων σας, όπως και όλοι στο Τοπικό Συμβουλιο, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.