Υπερ πλημμυρισμένη και πάλι η Συμμαχική Οδός – Απόλυτα επικίνδυνη εδώ και πολλά χρόνια, βίντεο

Υπερ πλημμυρισμένη και πάλι η Συμμαχική Οδός – Απόλυτα επικίνδυνη εδώ και πολλά χρόνια, βίντεο

Συμμαχική Οδός, ένας από τους σημαντικότερους οδικούς άξονες της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ενώνει τρεις δήμους. Η εικόνα αυτή είναι γνώριμη πλέον σε κάθε βροχόπτωση με επιχειρήσεις να πλημμυρίζουν ιδιοκτήτες βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται σε κάθε βροχή.

Η  Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης απο το 2018 ενέκρινε ένα από τα σημαντικότερα έργα οδοποίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, παρεμβάσεις στη Συμμαχική Οδό.

Μια από τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες, καθώς είναι ο κεντρικός δρόμος που ενώνει τρεις δήμους, Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά.

Ταυτόχρονα εξυπηρετεί πολύ μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους, τη Βιομηχανική Περιοχή και πολλές άλλες δομές της Θεσσαλονίκης.

2023 και η κατάσταση παραμένει ίδια έπειτα απο κάθε βροχόπτωση. Με επιχειρήσεις να πλημμυρίζουν και οδηγούς που την επιλέγουν, αναγκαστικά, για να φτάσουν στην πορεία τους να κινδυνεύουν:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.