Υπηρέτης δυο αφεντάδων,του Αστέριου Γαβότση

Λυπάμαι πολύ κύριε Μόσχο αλλά αφού επιμένετε να αυτογελοιοποιείστε με αναγκάζετε να χρησιμοποιήσω σκληρή γλώσσα για να αποκαλύψω την αλήθεια που τόσο πολύ παλεύετε να κρύψετε στο ογκώδες κείμενο σας προς εμένα.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ, ότι η τελευταία ΑΕΠΟ αποτελεί τυπική ανανέωση της αρχικής ΑΕΠΟ που εγκρίθηκε τον Ιανουάριο του 2014; Να σας θυμίσω ότι δεν ήμουν Δήμαρχος εκείνο το διάστημα καθώς ανέλαβα 9 μήνες μετά ενώ και στο διάστημα που έγινε η τελευταία τροποποίηση πάλι δεν ήμουν Δήμαρχος.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ, ότι το παρόν ζήτημα προέκυψε με το που έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση για RDF καύση, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2019 (επί δημαρχίας Τσακίρη); Αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολήθηκε και κανείς άλλωστε τον περασμένο Οκτώβρη του 2018 με την τυπική διαδικασία της τυπικής ανανέωσης. Πράγματι όχι μόνο ο Δήμος μας αλλά και περιβαλλοντικοί σύλλογοι και ο Δήμος Παύλου Μελά -που αυτή τη στιγμή δίνουν πραγματική μάχη ενάντια στην καύση- το διάστημα που λέτε δεν προέβησαν σε κάποια ενέργεια γιατί ακριβώς επρόκειτο για διαδικασία της τυπικής ανανέωσης (στην οποία και να θέλανε δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν αφού δεν προέβλεπε δημόσια διαβούλευση ως τυπική ανανέωση).

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ, ότι ο κύριος Λουκάς Θεόφιλος στέλεχος της INTERBETON ΑΕ, που η σύζυγός του είναι μέλος της Ενωτικής, έκανε κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό την ανάρτησή μου; Πράγμα που δείχνει ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα μου. Φαντάζομαι ότι γνωρίζει πολύ καλύτερα από Σας τα θέματα του ΤΙΤΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ, ότι βιοπορίζεστε εργαζόμενος σε εταιρία που έχει οικονομικές δοσοληψίες με το Δήμο Ωραιοκάστρου; Άρα λοιπόν πως μπορεί να μιλά κάποιος για αμισθί προσφορά όταν προσφέρει με αμοιβή τις υπηρεσίες του σε εταιρίες-εξωτερικούς συνεργάτες του εκάστοτε Δημάρχου;

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ.
ΠΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΓΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ.
ΕΣΕΙΣ;
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ;

Κύριε Μόσχο, για να βάλουμε τη διένεξη στην πραγματική της διάσταση. Το θέμα της καύσης μπορεί να αφορά και την επιστήμη που υπηρετείτε όμως πρωτίστως είναι θέμα τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς αφορά τη ζωή των συμπολιτών μας. Φαντάζομαι κι εσείς ως τέτοιο το αντιμετωπίσατε και αναφερθήκατε σε αυτό ως μέλος της «Ενωτικής Κίνησης». Στο κομμάτι λοιπόν της αυτοδιοίκησης, αφού επιλέγετε να κάνετε συγκρίσεις θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα δικά σας διαπιστευτήρια καθώς γνωρίζω ότι εμπλακήκατε σε αυτήν από το 2014.

Φαντάζομαι γνωρίζετε τα δικά μου καθώς οι συνδημότες μας μου εμπιστεύτηκαν 2 φορές τη Δημαρχία Μυγδονίας και στη συνέχεια τη Δημαρχία Ωραιοκάστρου. Και ήταν από τη θέση μου αυτή που δρομολόγησα τη λύση στο πρόβλημα του πόσιμου νερού της Μυγδονίας στο οποίο αναφέρεστε. Τέλος, ως νεότερος επιτρέψτε μου μια συμβουλή.

Παρακολουθώ πως κινείται η ομάδα «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» στην οποία λέτε ότι προεδρεύετε. Πραγματικά το όνομα που διαλέξατε προκαλεί θυμηδία καθώς από τη δημιουργία της αυτή η ομάδα έφερε στο Δρυμό τη διχόνοια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δύο τοπικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με την παράταξη μου μετά τις εκλογές αφήσανε τους ανταγωνισμούς και συνεργάζονται με τον νυν πρόεδρο.

Το κάνουνε όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί ξέρουν ότι έτσι βοηθάνε τον τόπο τους. Αντιθέτως εσείς οι τάχα ενωτικοί συντηρείται μία εκλογική κόντρα άνευ νοήματος.

Ο Δρυμός σας υποδέχτηκε και σας αγκάλιασε κύριε Μόσχο, γιατί του το ξεπληρώνετε χύνοντας φαρμάκι και σκορπώντας διχόνοια;

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Η ΕΚΠΔ απαντά στον πρώην δήμαρχο Α.Γαβότση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.