Υποτροφίες από το Facebook σε διδακτορικούς φοιτητές

Τα προγράμματα του Facebook Fellowship και των αναδυόμενων βραβείων σπουδαστών έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν υποσχόμενους διδακτορικούς φοιτητές που ασχολούνται με καινοτόμες και σχετικές έρευνες σε τομείς που σχετίζονται με την επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική.

Οι νικητές της υποτροφίας δικαιούνται να λάβουν δίδακτρα και δίδακτρα διάρκειας δύο ετών, δωρεά 37.000 δολαρίων ετησίως και έως 5.000 δολάρια σε ταξιδιωτική υποστήριξη συνεδρίων.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με βάση τη δύναμη της δήλωσης έρευνας του φοιτητή, του μητρώου δημοσίευσης και των συστάσεων επιστολών.

Ενώ είναι ανοιχτοί σε φοιτητές σε οποιοδήποτε έτος διδακτορικής διατριβής, μια μεγάλη έμφαση στην έρευνα και το βιβλίο δημοσιεύσεων για τις υποτροφίες του Facebook, ευνοούν τους σπουδαστές που συνεχίζουν να σπουδάζουν. Οι υποψήφιοι που βρίσκονται νωρίτερα στην καριέρα τους και πληρούν τα κριτήρια μιας μειονοτικής ομάδας που παραδοσιακά υποεκπροσωπούνται  στον τομέα της τεχνολογίας έχουν την επιλογή να αξιολογηθούν για ένα Βραβείο Αναδυόμενων Σπουδών .

Η εφαρμογή 2019 Facebook Fellowship είναι πλέον ανοικτή και κλείνει στις 12 Οκτωβρίου 2018 στις 11:59 μ.μ. PST. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να υποβάλετε αίτηση.

Για να κάνετε αίτηση και να δείτε αναλυτικά τα κριτήρια δείτε εδώ. 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.