Υπόθεση αρπαγής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Υπόθεση αρπαγής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Σε απίστευτη περιπέτεια βρέθηκε σήμερα υπάλληλος που εργάζεται σε εταιρεία που στεγάζεται επί της Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το πρωί η υπάλληλος φτάνοντας στην εταιρεία στάθμευσε το όχημα της και ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την άρπαξε, της φόρεσε χειροπέδες στα χέρια και τη μετέφερε στο δικό του ΙΧ.

Από κει την μετέφερε σε χώρο στάθμευσης μιας άλλης εταιρείας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Της έδωσε να διαβάσει ένα χαρτί το οποίο έγραφε “Αν θες να σε αφήσω ελεύθερη πρέπει ο εργοδότης σου σήμερα να δώσει 20.000.000 Αν δεν δοθούν τα χρήματα ή αν προσπαθήσεις να φύγεις το αυτοκίνητο είναι γεμάτο εκρηκτικά ”

Έπειτα της έκανε νεύμα να κατέβει από το αυτοκίνητο,της έβγαλε τις χειροπέδες, την παράτησε στο σημείο και έφυγε με το αυτοκίνητό του.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη ζήτησε βοήθεια από τους συναδέλφους της.

Σύμφωνα με την εξέλιξη της έρευνας ο δράστης ήταν παλιός υπάλληλος της εταιρείας ο οποιος απολύθηκε στο πρόσφατο παρελθόν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη. Βρέθηκε και το ΙΧ του και οι χειροπέδες που χρησιμοποίησε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.