Φέτος ίσως ξεκινήσει η παραγωγή της επόμενης ταινίας του James Bond!

[ad_1]

Ο Danny Boyle επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας του James Bond. Ο Boyle μαζί με τον συνεργάτη του John Hodge (Trainspotting, Shallow Grave, The Beach, Trainspotting 2), επεξεργάζονται ένα σενάριο για τη νέα ταινία. Ο ίδιος ο Boyle εμφανίζεται πεπεισμένος ότι όλα θα είναι έτοιμα εγκαίρως προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή προς τα τέλη του 2018. Μιλώντας στο Metro, τόνισε ότι εργάζονται σε ένα script από κοινού και όλα εξαρτώνται από αυτό.

james bond

Η νέα ταινία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 8 Νοεμβρίου του 2019, επομένως η έναρξη της παραγωγής στα τέλη του 2018, θα δώσει αρκετό χρόνο στον Boyle για το post-production πριν ξεκινήσει η προωθητική καμπάνια. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την έγκριση του script, με την MGM αλλά και τους παραγωγούς του Bond 25 να έχουν ακόμη ένα script που έχει γραφεί από τους Neal Purvis και Robert Wade.

Ο Daniel Craig επιστρέφει για μια ακόμη (και τελευταία) φορά στο ρόλο του James Bond.

The post Φέτος ίσως ξεκινήσει η παραγωγή της επόμενης ταινίας του James Bond! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.