Φήμες ότι Samsung και Nvidia έδωσαν τα χέρια, με την πρώτη να παίζει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές GPUs!

[ad_1]

Στον κόσμο των νέων τεχνολογιών, πολλές φορές τα δυνατά deals είναι εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία και να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς όταν ενώσουν τις δυνάμεις του δύο ισχυρές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, τότε μόνο θετικά μπορούμε να δούμε από μία τέτοια συνεργασία. Σύμφωνα λοιπόν από αρκετά καλά πληροφορημένες πηγές που προέρχονται από την Κορέα, η Samsung και η Nvidia αναμένεται να ξεκινήσουν μία συνεργασία, στην οποία η Samsung θα παίξει κομβικής σημασίας ρόλο στην κατασκευή των μελλοντικών GPUs.

Nvidia GeForce 2

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, όπως ακούγεται η Nvidia άφησε την Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) και υπέγραψε ένα δυνατό deal με την Samsung. Το εν λόγω report (που δεν έχει ωστόσο επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής) τονίζει ότι η Nvidia αποφάσισε να προχωρήσει από την τεχνολογία κατασκευής των 16nm της TSMC και να στρέψει το ενδιαφέρον της στην τεχνολογία κατασκευής των 14nm της Samsung, σε μία κίνηση που (εάν τελικώς ισχύει) αναμφίβολα θα αυξήσει κατακόρυφα τις επιδόσεις των next-gen Pascal GPUs. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο η Nvidia μπαίνει στο μάτι της AMD, η οποία έχει υιοθετήσει την 14nm fabrication process εδώ και καιρό. Εφόσον ισχύει η συμφωνία, η Samsung θα αρχίσει να συμβάλλει στην κατασκευή των επόμενων GPUs της Nvidia στο τέλος του 2016.

The post Φήμες ότι Samsung και Nvidia έδωσαν τα χέρια, με την πρώτη να παίζει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές GPUs! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.