Φιλανθρωπικό gala με πρωτοβουλία του υπ. δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη

Φιλανθρωπικό gala με πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη

 

Κάλεσμα ανθρωπιάς με την ευκαιρία των εορτών απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για την οργάνωση ενός φιλανθρωπικού gala, με σκοπό την ενίσχυση συλλόγων με πλούσιο κοινωνικό έργο αλλά και οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Το εορταστικό φιλανθρωπικό gala, το οποίο θα πλαισιωθεί με γλέντι αφιερωμένο στην παράδοση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, στις 8.30 το βράδυ, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden». Η τιμή της πρόσκλησης με πλήρες μενού και κρασί ανέρχεται σε 10 ευρώ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» και της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Ακόμη μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη συνανθρώπων μας από τις περιοχές της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.