Φιλόζωοι του κ…. (εικόνες)

μαρω 019

Κατ΄αρχην ζητούμε συγγνώμη για τον τίτλο αλλά πιστεύουμε πως τα πράγματα πρεπει να λέγονται με το όνομα τους. Συμπολίτης μας “φιλόζωος” ο οποίος έχει στην κατοχή του σκύλο ο οποίος γέννησε επέλεξε τον πιο ανώδυνο τρόπο για να απαλλαγεί από τα 6 νεογέννητα ολόμαυρα κουτάβια. Όχι δεν τα χάρισε σε κάποιους, ούτε τα πήγε σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο. Ο θρασύδειλος δεν έδωσε ούτε την ευκαιρία στα μικρά να ανοίξουν τα μάτια τους και να παλέψουν για την ζωή τους πριν τα εγκαταλείψει κάτω από το δέντρο της φωτογραφίας

Τα έβαλε-τραγική ειρωνεία- σε μια άδεια σακούλα τροφής σκύλων και αφού επέλεξε μια ερημική τοποθεσία πίσω από την λίμνη τα άφησε κάτω από το δέντρο .

μαρω 016

 

Οι φωνές και τα κλαψουρίσματα των έξι νεογέννητων κουταβιών οδήγησαν εκεί έναν φίλο του oraiokastro24 που τα εντόπισε κι  επιχείρησε να κινητοποιήσει γνωστούς παρά το ότι ηταν αργά. Τό ένα ήταν νεκρό πάνω στην σακούλα “μεταφοράς τους” ενω τα άλλα αδύναμα με ανάγκη για τροφή.

μαρω 018

Δεν κατάφερε και πολλά . Ελαχιστοι από αυτους που ειδοποίησε ήθελαν ένα κουτάβι για να το μεγαλώσουν με μπιμπερό ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις στις οποίες απευθύνθηκε “ένιψαν τα χέρια τους” αφού επρόκειτο για νεογέννητα. Έσωσε όσα μπόρεσε. Οι ψυχές των άλλων ας βαρύνουν τον “φιλόζωο” που τα καταδίκασε σε θάνατο

 

μαρω 017

 

 

 

 

 

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.