Φορτίστε ασύρματα το κινητό σας με νέο Power Bank Qi 4000mAh της MUVIT

[ad_1]

MUVIT -A.KYRIAKOU

Ένα ή δύο κινητά, tablet, φωτογραφικές μηχανές και γενικά τα gadgets της παρέας ή της οικογένειας, όλα θέλουν το… φορτιστή τους. Μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των φορητών μπαταριών για συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi έρχεται από την MUVIT.

Φορτίστε λοιπόν χωρίς καλώδια… το κινητό σας τηλέφωνο όπου κι αν βρίσκεστε ακουμπώντας απλά την συσκευή σας στο νέο ασύρματο Power Bank της MUVIT. Ελαφρύ και πρακτικό, με όμορφο σχεδιασμό και αφή που δεν καταστρέφει την συσκευή, έρχεται με χωρητικότητα στα 4000mAh για να σας εξασφαλίσει πολλαπλές φορτίσεις, ενώ στην συσκευασία του περιλαμβάνει και ένα καλώδιο micro USB.  Το καλώδιο αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φόρτιση οποιασδήποτε άλλης συσκευής που δεν υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi μιας και το νέο ασύρματο Power Bank της MUVIT διαθέτει και έξοδο ενσύρματης φόρτισης 5V/2,1A.

POWER WRL

Τα προϊόντα MUVIT, διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία A.KYRIAKOU TELECOMMUNICATION LTD.

The post Φορτίστε ασύρματα το κινητό σας με νέο Power Bank Qi 4000mAh της MUVIT appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.