Φρίκη: Ήταν νεκρός και τον λήστευαν επί μήνες!

[ad_1]

Φρίκη: Ήταν νεκρός και τον λήστευαν επί μήνες!

Μπροστά σε μία απίστευτη διαπίστωση βρέθηκαν τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ασφάλειας Αττικής, όταν στις 10 του περασμένου Απρίλη μπήκαν στο διαμέρισμα 83χρονου Ελληνοαμερικανού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός και λόγω προχωρημένης σήψης είχε απομείνει μόνο ο σκελετός του, ο οποίος ήταν διασκορπισμένος σε κομμάτια.
Μετά από πολύμηνη έρευνα διαπίστωσαν ότι ο 83χρονος είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια, χωρίς ο θάνατός του να γίνει αντιληπτός από οποιονδήποτε.

Μήνες μετά το θάνατο, ένας 25χρονος διαρρήκτης, ρουμανικής υπηκοότητας, εισέβαλλε στο διαμέρισμα και σκόνταψε πάνω στη σορό, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί το κρανίο.

Ο νεαρός φοβήθηκε και έφυγε, όμως δύο συνεργοί του, ένας 45χρονος κι ένας 50χρονος, τον έπεισαν να επιστρέψουν, αφού κανένας δεν επρόκειτο να τους ενοχλήσει.

Ένας από τους τρεις έψαξε τα ρούχα του νεκρού και βρήκε στην τσέπη του την κάρτα αναλήψεων, μαζί με το pin και κάποια μετρητά.

Οι διαρρήκτες έφυγαν, πήγαν σε ένα ΑΤΜ και διαπίστωσαν ότι ο 83χρονος είχε δύο λογαριασμούς: έναν με 2.000 κι έναν με 28.000 ευρώ.

Από τότε και λόγω των capital controls, πήγαιναν κάθε εβδομάδα και έκαναν την επιτρεπόμενη ανάληψη μέχρι που άδειασαν το λογαριασμό των 28.000 ευρώ.

Δεν τα είχαν προβλέψει όλα, όμως, αφού ο 25χρονος είχε αφήσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο διαμέρισμα κι έτσι οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του ίδιου και των συνεργών του και συνελήφθησαν και οι τρεις.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.