Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους

Απίστευτες είναι οι θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί στο εσωτερικό του Euroferry Olympia μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο πλοίο στην Κέρκυρα.

Μικρές εστίες φωτιάς συνεχίζουν να υπάρχουν στο πλοίο Euroferry Olympia στην Κέρκυρα, ενώ οι έρευνες για τους 12 ανθρώπους που αγνοούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η φωτιά που μαίνεται στο πλοίο δυσκολεύει τις έρευνες του Λιμενικού για αυτό τον λόγο συνδράμει και ειδική ναυαγοσωστική ομάδα για τον εντοπισμό των αγνοουμένων αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι περιμένουν να σβήσει κάπως η φωτιά για να επιχειρήσουν πάνω στο πλοίο.

Διασωληνώθηκε ο ένας εκ των δύο διασωθέντων του πλοίου

Διασωληνώθηκε ο ένας από τους δύο διασωθέντες του Euroferry Olympia, του πλοίου που φλέγεται από τα ξημερώματα ανοιχτά της Κέρκυρας.

Πρόκειται για τον 65χρονο οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο γκαράζ του πλοίου. Οι γιατροί του νοσοκομείου Κέρκυρας έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του, καθώς είχε πολύ χαμηλό ph στο αίμα.

Ο δεύτερος από τους διασωθέντες, υποβάλλεται σε εξετάσεις στα επείγοντα περιστατικά, ωστόσο φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.