Φωτιά στη Λαμία: Εντολή εκκένωσης του βόρειου τμήματος της πόλης – Κάηκαν 5 σπίτια

Φωτιά στη Λαμία: Εντολή εκκένωσης του βόρειου τμήματος της πόλης – Κάηκαν 5 σπίτια

Πριν από λίγη ώρα στάλθηκε στους κατοίκους της βόρειας Λαμίας μήνυμα από το 112 για να εκκενώσουν προς το κέντρο και τα νότια της πόλης, ενώ νέο μήνυμα ζητά από τους κατοίκους της Μεγάλης Βρύσης, της Αγίας Παρασκευής και Νέας Μαγνησίας να εκκενώσουν προς Στυλίδα.

Πληροφορίες κάνουν ήδη λόγο για 5 καμμένα σπίτια στον οικισμό Αφανός.

H φωτιά πέρασε τον δρόμο Λαμίας- Δομοκού και κατευθύνεται προς τη συνοικία της Νέας Μαγνησίας. Την ίδια στιγμή περιπολικά της αστυνομίας και αυτοκίνητα του δήμου ειδοποιούν τους κατοίκους της Νέας Μαγνησίας που τα σπίτια τους είναι κοντά στην αγροτική περιοχή να τα εκκενώσουν και να απομακρυνθούν. Ήδη έχουν εκκενωθεί έξι αγροικίες με οικόσιτα ζώα, καθώς οι φλόγες είχαν φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

Στην περιοχή επιχειρούν δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας κι ένα ελικόπτερο Έρικσον. Στην κατάσβεση μετέχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές και μία ομάδα εφέδρων καταδρομέων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.