“Φωτιά” το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Ωραιόκαστρο – ≈ 90.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του

ΑΝ.Α.Σ.Α. :Ωραιόκαστρο Τσακίρη της φιέστας της προσωπικής προβολής και της ανέχειας

Παρόν δηλώσαμε στην Οικονομική Επιτροπή για το κόστος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου μας «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022», το οποίο λαμβανομένης υπόψη της γενικότερης οικονομικής κατάστασης το θεωρούμε υπερβολικό.

Σκοπός της διοίκησης όπως και τις προηγούμενες χρονιές η προβολή των προσώπων της διοίκησης και το μοίρασμα προσκλήσεων στους φίλους τους. Όσον αφορά την επιλογή των καλλιτεχνών και τις αμοιβές τους, η γνωστή «διαφανής» οικονομική διαχείριση της διοίκησης Τσακίρη.
Πάγια θέση μας η ανάπτυξη, οικονομική στήριξη των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και η προβολή τους επ’ ευκαιρία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Αρνούμαστε το πέταμα των χρημάτων των δημοτών σε φιέστες της μιας νύκτας για επικοινωνιακή προβολή και δημόσιες σχέσεις.
Από τη μια «Πολιτιστικό καλοκαίρι» κόστους τουλάχιστον 90.000 € για μερικές εμφανίσεις καλλιτεχνών και από την άλλη απλήρωτοι εργαζόμενοι του δήμου για μήνες και πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου μας χωρίς οικονομική στήριξη.
Αυτή η διοίκηση δεν μας αξίζει.

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ :

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.