Φωτογραφία του πατέρα της πάνω στα πακέτα τσιγάρων

Η 42χρονη Τζόντι Τσαρλς, είδε μια φωτογραφία του νεκρού πατέρα της στο πακέτο με τα τσιγάρα ενός φίλου της και σοκαρίστηκε. Ισχυρίζεται ότι είναι “110%” σίγουρη ότι στην φωτογραφία απεικονίζεται ο πατέρας της, Ντέιβιντ Ρος, ο οποίος πέθανε το 2015 σε ηλικία 66 ετών. Επίσης, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει ο ίδιος τη συγκατάθεσή του για να μπει η φωτογραφία στο πακέτο με τα τσιγάρα.

0cc175b9c0f1b6a831c399e269772661-2
Παρόλο που ήταν και ο ίδιος καπνιστής, ο πρώην οδηγός ασθενοφόρου πέθανε από προβλήματα στο μυελό των οστών, σηψαιμία και λέμφωμα – ένα σπάνιο είδος καρκίνου του αίματος. Πέρασε 10 μήνες στο νοσοκομείο και βρέθηκε 3 φορές με μηχανική υποστήριξη και τότε ισχυρίζεται η Τζόντι, ότι πρέπει να τράβηξαν την φωτογραφία. Η φωτογραφία δείχνει έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του, στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, με αναπνευστικούς σωλήνες στο στόμα του. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ισχυρίζεται ότι η εικόνα ανήκει σε κάποιον άλλον και είναι μέρος των 42 προειδοποιητικών φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται στα πακέτα τσιγάρων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Τζόντι είπε ότι η 14χρονη κόρη της μπήκε μέσα στο δωμάτιο και της είπε για τη φωτογραφία που είχε παρατηρήσει στο πακέτο των τσιγάρων, αλλά η ίδια δεν έχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για τον πατέρα της.

92eb5ffee6ae2fec3ad71c777531578f-1

“Κούρευα τον πατέρα μου για 20 χρόνια και ξέρω ακριβώς πώς μοιάζουν τα μαλλιά του. Επίσης, έκοβα και τα φρύδια του, οπότε ξέρω πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια του προσώπου του”, ανέφερε η Τζόντι. Η γυναίκα χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συνέλθει από τον θάνατο του πατέρα της και παρόλο που βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τη θλίψη της, αυτή η φωτογραφία επανέφερε όλες τις κακές αναμνήσεις. “Λυπούμαστε πολύ για τη στεναχώρια που πέρασε αυτή η νεαρή γυναίκα, που πιστεύει ότι απεικονίζεται ο πατέρας της στο πακέτο με τα τσιγάρα. Ωστόσο, έχοντας ελέγξει τις λεπτομέρειες του πατέρα της σε σχέση με τον άντρα που απεικονίζεται στη φωτογραφία, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ο Ντέιβιντ Ρος”, δήλωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Τζόντι δεν έχει πειστεί ακόμα και έχει απειλήσει να κινηθεί νομικά, αν δεν πάρει την επιβεβαίωση που θέλει για τον πατέρα της. Τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Bashillon και Thurrock, στα οποία νοσηλευόταν ο Ντέιβιντ δήλωσαν: “Υπάρχουν μόνο δύο τμήματα που βγάζουν φωτογραφίες – το τμήμα επικοινωνίας για φιλανθρωπικούς σκοπούς και οι ιατρικές φωτογραφίες. Κανένα από αυτά τα τμήματα δε μεταβιβάζει φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.