Χάκαραν την ιστοσελίδα της Προέδρου της Αλληλεγγύης, Ελένης Θεοχάρους : Εμφανίζεται τώρα Βίντεο με τουρκικά σύμβολα των Γκρίζων Λύκων με τη φωνή του Ερντογάν!

[ad_1]

theochROUS HACKED

Κυβερνοεπίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής χάκερς, δέχθηκε η επίσημη ιστοσελίδα  της Προέδρου της Αλληλεγγύης, Ελένης Θεοχάρους. Πιο συγκεκριμένα, την ηλεκτρονική πειρατεία έχει υποστεί η επίσημη ιστοσελίδα (http://www.elenitheocharous.com/) της ευρωβουλευτού του ECR και Προέδρου της Αλληλεγγύης Ελένης Θεοχάρους, με αποτέλεσμα, αντί του κανονικού περιεχομένου της, να εμφανίζεται τώρα βίντεο με τουρκικά σύμβολα των Γκρίζων Λύκων,  με τη φωνή του Ερντογάν, και απειλητικά μηνύματα όπως «Η νύχτα που θα έρθουμε απρόσμενα είναι κοντά».

Ήδη για το γεγονός αυτό αλλά και για ορισμένες άλλες απειλές που κατά καιρούς έχουν υπάρξει, έχει ενημερωθεί και η Κυπριακή Αστυνομία η οποία διεξάγει σχετικές έρευνες.

The post Χάκαραν την ιστοσελίδα της Προέδρου της Αλληλεγγύης, Ελένης Θεοχάρους : Εμφανίζεται τώρα Βίντεο με τουρκικά σύμβολα των Γκρίζων Λύκων με τη φωνή του Ερντογάν! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.