Χαλασμένοι για πάντα οι βυθιζόμενοι κάδοι στο Ωραιόκαστρο – Πολλές χιλιάδες ευρώ πεταμένες

Χαλασμένοι για πάντα οι βυθιζόμενοι κάδοι στο Ωραιόκαστρο – Πολλές χιλιάδες ευρώ πεταμένες

Βυθιζόμενοι κάδοι στο Ωραιόκαστρο. Οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν πολύ έντονα και τους κατοίκους της περιοχής και τους καταστηματάρχες και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, ο οποίος έχει αιτηθεί στο δήμο ακόμη και την απομάκρυνση τους.

Οι βυθιζόμενοι κάδοι χαλάν πάρα πολύ εύκολα και κρατούν οσμές από τα απορρίμματα  με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή που βρίσκονται.

Στις 21.05.21 με απόφαση δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη δαπανήθηκε το συνολικό ποσό των 9.932,40 ευρώ για  εργασίες επισκευής και συντήρησης συστήματος ΤΡΙΩΝ βυθιζόμενων καδών ! δείτε την απόφαση αναλυτικά εδώ

Σήμερα 21.12.22 οι κάδοι είναι ξανά χαλασμένοι μη γνωρίζοντας κανείς αν είναι καθαροί ή όχι, η οσμή που βγάζουν υποδεικνύει οτι δεν είναι. Σημειώνεται οτι χαλασμένοι είναι πάνω απο 6 μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε σήμερα και ενημέρωσαν το oraiokastro24.gr κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Απο απερισκεψία ή απο αγανάκτηση πολίτης στην μάταιη προφανώς προσπάθειά του να πετάξει τα σκουπίδια του εκεί αποφάσισε να τα αφήσει έξω απο χαλασμένους κάδους, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία και στο βίντεο.

Γιατί τόσες χιλιάδες ευρώ πεταμένες για κάδους που δεν εξυπηρετούν αλλά δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου στις 23 Απριλίου 2019 στις προτάσεις του ένταξε και το έργο ” ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ” προϋπολογισμού 190.654,00€ , δείτε σχετικά εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.