Χαμός στα social media: Οι fans αντιδρούν στο νέο σχήμα της σοκολάτας Toblerone!

[ad_1]

Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με το νέο σχήμα της σοκολάτας Toblerone στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως λάθος απόφαση περιγράφουν οι καταναλωτές την κίνηση των υπεύθυνων να αλλάξουν τις μπάρες της σοκολάτας, σημειώνοντας ότι τα μεγαλύτερα κενά δείχνουν «ηλίθια». Σε ανακοίνωση της Toblerone όσον αφορά την αγγλική αγορά στο facebook, σημειώνεται ότι η αλλαγή ήρθε προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της τιμής.

toblerone-1

Όπως διαβάζουμε στο thatslife.gr, η συσκευασία των 400 γραμμαρίων μειώθηκε στα 360, ενώ των 170 γραμμαρίων σε 150. Οι χρήστες απευθύνθηκαν στη σελίδα προκειμένου να μάθουν γιατί έπρεπε να μεγαλώσουν τα κενά μεταξύ των τριγώνων, αντί να μειωθεί το μήκος των ράβδων.

Μεταξύ των σχολίων υπήρχε και ενός χρήστης, ο οποίος έγραψε: «Ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Μοιάζει με μια πολύ ύπουλη κίνηση. Αγοράζετε μια σοκολάτα περιμένοντας τη σοκολάτα που ξέρατε και στο τέλος είναι σαν να πήρατε τη μισή σοκολάτα».

toblerone

Η αμερικανική εταιρεία Mondelez απάντησε:

«Όπως πολλές άλλες εταιρείες, ερχόμαστε κι εμείς αντιμέτωποι με το υψηλότερο κόστος πολλών συστατικών. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε εκ των έσω αυτά τα έξοδα για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως η Toblerone θα παραμείνει στα ράφια, θα είναι προσιτή και θα διατηρήσει το τριγωνικό σχήμα της, αποφασίσαμε να μειώσουμε το βάρος σε δύο μπάρες στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν έφτανε και στα μέρη μας η νέα Toblerone;

The post Χαμός στα social media: Οι fans αντιδρούν στο νέο σχήμα της σοκολάτας Toblerone! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.