Χειροκρότημα αξίζουν και αυτοί οι εργαζόμενοι Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Χειροκρότημα αξίζουν και αυτοί οι εργαζόμενοι
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Με αυξημένο το αίσθημα όχι μόνο της δική τους ατομικής ευθύνης αλλά και της δικής μας είναι καθημερινά στους δρόμους για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Με μειωμένο προσωπικό,λόγω ειδικών αδειών,λαμβάνοντας όλα τα μέσα προστασίας είναι απο τα αξημέρωτα στους δρόμους  για να διατηρήσουν τον Δήμο καθαρό.
Η ατομική ευθύνη για αυτούς έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Μεριμνούν ώστε να διορθώσουν τα λάθη μερικών ανεύθυνων πολιτών που ακόμη και εν μέσω κορονοϊού πετούν τα σκουπίδια τους εκτός κάδων και συνεχίζουν να βγάζουν μπάζα- ογκώδη και να τα τοποθετούν όπου να ‘ναι. Με αποτέλεσμα το φόρτο εργασία τους να γίνεται διπλάσιο!

Πριν λίγες ημέρες το τμήμα Καθημερινότητας ήταν στους δρόμου για να τους απολυμάνει.
«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας εργάζονται κανονικά και υπερβάλλουν εαυτόν, ώστε να κρατήσουν όλον τον δήμο μας καθαρό. Τώρα, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουμε θέσει σε ισχύ, καλούνται να σηκώσουν πρόσθετα βάρη. Ζητώ από όλους τους πολίτες να σεβαστούν την προσπάθειά τους και να επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση στη διαχείριση των απορριμμάτων τους» δήλωσε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Ωραιοκάστρου Σοφία Δημητριάδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αυτοί οι εργαζόμενοι είναι στην πρώτη γραμμή και αξίζουν το χειροκρότημα μας!
Έστω για αυτούς,αφού δεν κατανοούμε ότι είναι για τη δημόσια υγεία,ας πετάμε τα σκουπίδια μας ΕΝΤΟΣ των κάδων,διευκολύνοντας το δύσκολο και πολύτιμο έργο τους!

#μενουμεσπιτι

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.