Χρήστος Γιαννούλης: Να εκπέμψουμε ένα μήνυμα υπευθυνότητας. Να μην κρύβεται η κυβέρνηση πίσω από την ατομική ευθύνη

Χρήστος Γιαννούλης: Να εκπέμψουμε ένα μήνυμα υπευθυνότητας.

Να μην κρύβεται η κυβέρνηση πίσω από την ατομική ευθύνη

“Ο χρόνος για πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την πανδημία υπάρχει μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή όμως προέχει, όποιες και αν είναι οι παραλείψεις της κυβέρνησης, να εκπέμψουμε ένα μήνυμα υπευθυνότητας. Ωστόσο δεν μπορεί η ατομική ευθύνη να γίνεται εργαλείο αποποίησης των πολιτικών και κυβερνητικών ευθυνών”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χρήστος Γιαννούλης στην TV 100.

 

“Για τα self test κάνω έκκληση σε εκπαιδευτικούς, γονείς και να μαθητές, παρά τα προβλήματα, να επιμείνουν στην πραγματοποίηση τους.

Να μην καταφύγει κανείς στην ευκολία, επειδή δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα καταγραφής, να δηλώσει κάτι που δεν ισχύει.

Οφείλουμε τώρα που θα ανοίξει και η αγορά, να συμβάλουμε όλοι και πολιτικά και συλλογικά και ατομικά, ώστε αυτό το άνοιγμα να μην μας γυρίσει πίσω.

Επιμένουμε πως για να στηριχθεί η πραγματική οικονομία απαιτούνται γενναίες κινήσεις με προβολή στο μέλλον.

Μην  περιμένουμε ουσιαστικά αποτελέσματα εάν δεν αντιμετωπιστεί το ιδιωτικό χρέος, το οποίο πολλαπλασιάστηκε τον τελευταίο χρόνο.

Πως θα βοηθηθούν μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενοι, δανειολήπτες, εάν από την 1η Ιουνίου μπει σε εφαρμογή ο νέος πολύ κακός πτωχευτικός κώδικας;

Απέναντι μας δεν έχουμε τα δημοσκοπικά ευρήματα. Έχουμε μία μάχη για να σωθούν οι άνθρωποι μας, η οικονομία, η εργασία, το μέλλον των παιδιών μας. Δεν προέχει να χρεωθούμε ή να πιστωθούμε πολιτικά πλεονεκτήματά.

Διατυπώνω την οδύνη, ανθρώπινη και συναδελφική, για το θάνατο του Γιώργου Καραιβάζ. Εύχομαι η ΕΛΑΣ  να εξιχνιάσει γρήγορα τη στυγερή αυτή δολοφονία”.

https://youtu.be/id7C8MmARn0

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.