Χριστουγεννιάτικη φροντίδα του Δήμου Παύλου Μελά με 2 τόνους τροφές για τα αδέσποτα ζώα

Χριστουγεννιάτικη φροντίδα του Δήμου Παύλου Μελά με 2 τόνους τροφές για τα αδέσποτα ζώα

Τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω πανδημίας COVID-19, της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της οικονομικής κρίσης δεν πλήττονται μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Έτσι ο Δήμος Παύλου Μελά και το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος παράλληλα με το ετήσιο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων, που αφορά κτηνιατρικές εργασίες, φροντίδα σε τραυματισμένα και κακοποιημένα αδέσποτα ζώα, ιατρική περίθαλψη, συλλογή και φιλοξενία, ενισχύει τους συνεργαζόμενους εθελοντές φιλόζωους και φιλοζωϊκά σωματεία με τροφές μέσω του προγράμματος σίτισης των αδέσποτων ζώων.

Ένα πολύ ουσιαστικό πρόγραμμα, που εφαρμόζεται εδώ και τέσσερα χρόνια διανέμοντας περίπου 10 τόνους τροφές ετησίως.

Η χριστουγεννιάτικη διανομή με 200 τσουβάλια τροφές που υλοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, είναι η τέταρτη κατά σειρά για φέτος και θα ακολουθήσει άλλη μια στις αρχές του νέου έτους.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης επισημαίνουν  το σπουδαίο έργο και μάθημα ζωής, που επιτελείται  για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την υλοποίηση του σχετικού προγράμματος από το αρμόδιο Γραφείο διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Παύλου Μελά, την  Πενταμελή Επιτροπή του Δήμου μας, τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους και εκπαιδευτές και τους συνεργαζόμενους εθελοντές φιλόζωους μαζί με τα φιλοζωικά σωματεία, γι’ αυτό και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.