Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

Η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ», η οποία αντιπροσωπεύει τον πλέον πρωτοποριακό οργανισμό για αυτιστικά άτομα στην Ελλάδα, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο από το κράτος, Νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και μερικώς επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ιδρύθηκε το 1978 από γονείς αυτιστικών ατόμων και έχει ως στόχο να παρέχει θεραπεία, εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση σε άτομα με αυτισμό, ο οποίος αποτελεί τη σοβαρότερη μορφή διαταραχών επικοινωνίας. Στεγάζεται στην παλιά Παιδόπολη Ωραιοκάστρου σε έξι πέτρινα κτίρια, τα οποία παραχωρήθηκαν από τον πρώην Ε.Ο.Π. και εξυπηρετεί ημερησίως 50 παιδιά και νέους, ηλικίας 5 έως 40 ετών.
Η Μονάδα μας κάθε χρόνο διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της, το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της το σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 – 19:00 για το Σάββατο και 11:00 – 17:00 για την Κυριακή. Στο Bazaar, πέρα από δημιουργίες των εργαστηρίων μας, διατίθενται και διάφορα προιόντα προς πώληση από εταιρείες (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη δώρων) σαν συνεισφορά αυτών για το δύσκολο έργο που επιτελείται καθημερινά στην Μονάδα. Με συνοδεία ζωντανής μουσικής και μπάρμπεκιου με σουβλάκια και εκλεκτά εδέσματα ολοκληρώνεται η γιορτινή ατμόσφαιρα ενόψει Χριστουγέννων. Σας περιμένουμε λοιπόν να περάσουμε μερικές ώρες ξεγνοισιάς και χαράς!

img_6625

Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΊΔΑ»
Παλιά Παιδόπολη «Άγιος Δημήτριος»
Τ.Θ. 48 Τ.Κ. 57013
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Τηλ:2310/697614 & 2310/694186
Φαξ :2310/696460
E-mail:[email protected].

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.